• Frida

Asiatisk fiskburgare

Fiskburgare passar vardag som helg...

Lätt och snabbt Vi använde till 4 burgare: 600 g kummel 1 ägg 1 tsk fisksås 1/2 lime saften +skalet 2 cm färsk riven ingefära 1 tsk sambal oelek I knippe koriander Salt och peppar Dressingen: 3 dl gräddfil 1 msk Japansk soja 2 tsk sesamolja 1/2 lime både skalet och saften 1 nypa Chili flakes Blanda i hop allt och smaka av med salt och peppar

Mixa kummeln.. Blanda sedan alla ingredienserna till fiskburgarna. Forma till biffar. Hetta upp en stekpanna med olja och smör. Lägg biffarna i stekpannan och stek tills de fått fin färg på båda sidorna ca 2 min på varje sida. Serveras i bröd med sallad, dressing och lök! Så jäkla god och smakrik. 🥳

Biffarna är också kanon goda att pankopanera för lite extra ”krisp

7 visningar

Prenumerera via mail

2019 Created by Wix.com