top of page
  • Skribentens bildFrida

Rårakor med Saffransås

Rårakor är alltid gott; perfekta förrätten eller tilltugget.

Gå så fort att göra


Du behöver knappt 1 potatis till varje person gör du till 4 per så hade vi haft 3 potatisar


Denna gång hade vi saffransås på.


Du behöver:

Gör rårakorna så här: Skala och riv potatisen grovt. Pressa ur vätskan och blanda i salt och peppar. Stek i smör och olja. Klicka ut smeten tunt i pannan stek i ca 3-4 min.

Till Saffran såsen behöver du: Creme fraîche Saffran Salt och peppar Lite citronsaft Hackade tomater använde vi som topping

Mixa allting i en bunke och se till att smaka av ordentligt.

Smaka gärna av såsen tillsammans med en nystekt råraka för att se att du fått lagom smak på såsen!


50 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page