top of page
  • Skribentens bildFrida

Gnocchi med N`duja


Glad onsdag!

Idag firar vi att snön fortfarande ligger kvar med Gnocchi med N’duja!


Gör såhär:

Bryn en tunt skivad rödlök i olivolja ihop med en tärnad aubergine och 100 gram Nduja i ungefär 10 minuter.


Tillsätt sedan 2 finhackade vitlöksklyftor ihop med en näve finhackade rosmarinblad, stek med i 1-2 minuter.


Tillsätt sedan 4 dl krossade tomater, låt småputtra i 5 minuter. Salta och peppra.


Blanda sedan i 4-500 gram Gnocchi. Toppa allt med 150-300 gram mozzarella. Kör pannan i ugnen eller häll över till en ugnsfastform och kör i ugnen i 20 minuter på 200 grader.



Helt magiskt gott!

89 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tacopaj

bottom of page