Frida
Råraka på rödbetor med chevrekräm
Råraka på rödbetor är perfekt som tilltugg till drinken eller som förrätt.. Så goda ..detta recept räcker till 6 per..
Ska ni ha det till förrätt så plussa på lite rödbetor och potatis
Vi toppade rårakorna med chèvrekräm! Du behöver: 400 g rödbetor 400 g potatis (mjölig sort) Salt och peppar Gör såhär: 1. Skala och riv potatis och rödbetorna på den grövre delen av rivjärnet Släng inte skalet, det kommer tips i morgon vad du kan göra av det😍 2.Krama ur all vätska och lägg potatis och rödbetor i en bunke. Salta och peppra 3. Klicka smeten i en stekpanna med smör och olja. Tryck till med stekspaden. Och stek i ca 5 min på varje sida. 4. Toppa med chèvre Crèmen Servera genast. Chèvrekräm: 200 g chèvre 1 dl Crème fraiche 1 msk honung Salt och peppar Gör såhär: Mosa chèvren och blanda i resterande ingredienser, smaka av med salt och peppar!

Löjligt enkelt men så himla gott!