• Frida

Råraka med sidfläsk

Lill-lördag!

Det innebär ett glas rött och råraka delux!

Vi toppade vår råraka med stekt sidfläsk, ugnsrostade morötter, lingon, persilja, grillad zucchini, smörstekt halloumi och pepparotkräm!


Gör så här:


Ugnsrosta morötterna på 225 grader tills de är gyllenbruna. Smörstek halloumin i bitar på lagom hög värme. Grilla zucchinin på grillpannan. Blanda pepparrot på tub med Cream fraîche och lite majonäs, salt och peppar. (om det varit helg hade vi lyxat till det lite extra med färskriven pepparrot)

Skrubba fast potatis och riv grovt. Bland i lite salt. Pressa noga ut all vätska. Vi stekte potatisen efter vi stekt sidfläsket för att få den extra god, blev perfekt!


Toppa med vad du vill och tadaa... perfekt middag som går fort och lätt kan göras vegansk!


0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tacopaj