Frida
Pilgrimsmusslor
Lyxig förrätt eller som tilltugg.. pilgrimsmusslor med löjrom är helt klart en av våra favoriter.. Tar inte många minuter att göra men är ändock så himla gott..
Du behöver: 4 pilgrimsmusslor rapsolja 50 g löjrom 3 cm pepparrot, skalad 1 schalottenlök, mycket fint skuren 0,5 ask smörgåskrasse Citronsaft tunna knäckesticks Salt
Gör så här:
1. Krydda musslorna med salt och svartpeppar. 2. Stek dem hårt i rapsolja i cirka 40 sekunder på varje sida eller tills de får fin färg i en väldigt varm stekpanna. 3. Dela musslorna på mitten. 4. Klicka ut små högar av löjrom på varje. 5. Pressa citronsaft och fin riv pepparrot över musslorna. 6. Strössla över fint skuren lök och klipp över krasse.
7. Lyft över varje musselhalva på ett knäcke - sen är det bara att NJUTA!!!!

Så himla lätt men sååå gott och lyxigt!