Frida
Pannacotta med passionfrukt
Pannacotta är väl en av dom enklast och godaste efterrätterna.., plus att man kan variera den i oändlighet så man tröttnar aldrig
Detta behöver du till 6 per.
2 gelatinblad 3 dl vispgrädde 1/2 - 2/3 dl strösocker (beroende på hur söt du vill ha den) 1 krm vaniljpulver 2 dl grekisk yoghurt (10 %) Sås: 250 g fryst, tinad mango 2 urgröpta passionsfrukter 1 msk färskpressad citronjuice 1 tsk vaniljsocker
Topping: 3/4 dl Lättrostade kokos chips Mynta 1 st Passionsfrukt
Lägg gelatinblad i kallt vatten. Koka upp vispgrädde, strösocker och vaniljpulver. Krama ut vätskan ur gelatinbladet och rör ner.
Låt svalna ca 10 minuter och vispa ner grekisk yoghurt. Häll upp pannacottan i portionsglas.
Ställ i kylen minst 4 timmar. Mixa mango, passionsfrukter (med kärnor), vaniljsocker och citronjuice. Toppa pannacottan med såsen och rostade kokoschips
