• Frida

Pankopanerad kummel i soft bun

En av våra absoluta favorit maträtter är Soft buns, som även är super gott att fylla med pankopanerad kummel.


Gör så här: Vispa 2 ägg och skär fisken i den storlek som önskas. Vänd ner fisken i mjöl så att den är täckt (tunt lager). Vänd sedan ner fisken i äggen, och till sist i med panko. Stek sedan de pankopanerade kummel bitarna på hög värme med 50% smör & 50 % olja i pannan. Stek tills det har blivit en fin yta på fisken!

Denna gången serverade vi det på ett av våra favorit sätt i en asiatisk soft bun. I den var det majonnäs, picklad morot, gurka, rostad lök & koriander. Det är allt som behövs och det är färdigt på 20 minuter!

Passa på att springa ner till @fiskexporten för fler tips!


74 visningar

Prenumerera via mail

2019 Created by Wix.com