top of page
  • Skribentens bildFrida

Panerad torsktunga

Känns så skönt man faktiskt tar tillvara på hela fisken för att minska svinnet.

Denna gång serverade vi fisken med festaostkräm.

Du behöver:

1 block fetaost 3 dl crème fraiche Salt Peppar Panko 2 ägg Torsktunga Mjöl Kryddor efter behag, vi använde basilika

Gör så här:

Börja med att salta torsken ordentligt.

Doppa dem sedan först i mjöl, ägg och till sist panko.

Vi kryddade upp pankon lite efter smak (kan krydda den med nästan vad som helst). Stek i rikligt med smör och olja på medelhög värme tills fisken har fått bra med färg på varje sida.

Vi åt fisken med fetaost kräm som bestod av 1 mosat fetaost block,

3 dl créme fraîche, mycket salt, peppar och hackad basilika.



96 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page