top of page
  • Skribentens bildFrida

Indisk fiskgratäng



Vi äter indiskt mat alldeles för sällan för det är så himla gott

Här kommer ett recept på fiskgratäng som har så många goda kryddor

Ingredienser för 4 per:

600 gram koljafilé 1 st purjolök(ar) 400 ml kokosgrädde 1 tsk garam masala 0,5 tsk spiskummin 1 tsk curry 1 tsk flytande honung 1 tsk salt 2 krm svartpeppar

Tillbehör: Stekt riven blomkål med curry

Gör såhär:

1. Lägg fisken i en ugnsfast form. 2. Strimla och skölj purjolöken. Strö purjolöken över fisken. 3. Blanda kokosgrädde med garam masala, spiskummin, curry, honung, salt och peppar i en skål och fördela över fisk och purjolök. Gratinera i ugnen i ca 15 min. Serveras sedan med blomkålen naanbröd och haricots verts med chili flaks.



59 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page