• Frida

Indisk fiskgratäng



Vi äter indiskt mat alldeles för sällan för det är så himla gott

Här kommer ett recept på fiskgratäng som har så många goda kryddor

Ingredienser för 4 per:

600 gram koljafilé 1 st purjolök(ar) 400 ml kokosgrädde 1 tsk garam masala 0,5 tsk spiskummin 1 tsk curry 1 tsk flytande honung 1 tsk salt 2 krm svartpeppar

Tillbehör: Stekt riven blomkål med curry

Gör såhär:

1. Lägg fisken i en ugnsfast form. 2. Strimla och skölj purjolöken. Strö purjolöken över fisken. 3. Blanda kokosgrädde med garam masala, spiskummin, curry, honung, salt och peppar i en skål och fördela över fisk och purjolök. Gratinera i ugnen i ca 15 min. Serveras sedan med blomkålen naanbröd och haricots verts med chili flaks.



4 visningar

Prenumerera via mail

2019 Created by Wix.com