Frida
Havskatt med pasta
I samarbete med@fiskexporten serverades det idag havskatt toppad med halloumi och paprikapasta
Du behöver 4 pers:
700 g havskatt
Olivolja
Salt
Peppar
@paolos.se”creama paprika” alternativt pesto 135 g
Pasta
Basilika
Tomat
riven halloumi
1 citron
Chili flaks
Gör såhär:
Sätt ugnen på 200 grader. Lägg fisken i en folierad ugnsfast form, salta och peppra rikligt och ringla olivolja på. Stäng foliepaketet. Den skall vara i ugnen i 15-20 minuter!
Stek halloumi, koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda ner nästan hela burken från@paolos.se”creama paprika” i pastan och rör runt, krydda upp pastan med salt, peppar, lite citron toppa med lite chili flaks.
Servera fisken och pastan med tomater och den rivna halloumin, flingsalt och ringla över paolos olivolja!

Bästa med rätten är att du kan byta ut vissa ingredienser efter smak och tycke, tex föredrar du mycket citron så kan du marinera fisken med citroner eller byt smaksättning på pastan!