top of page
  • Skribentens bildFrida

Havskatt

Ugnsbakad havskattfilé med timjan, chevré, rostade hasselnötter och bacon.


Du behöver (Cirka 4 pers):

600 g havskattfile

Olivolja Färsk timjan, hackad Citronzest 200 g tärnad bacon 200 g getost Salt, efter smak 50 g rostade hasselnötter Eventuella tillbehör efter önskemål tex, sallad, potatis

Gör såhär:


1. Blanda olivoljan, timjan och lite citronzest till en ”dressing” 2. Häll över blandningen över fisken i en ugnsform.

3. Kör in den i ugnen i cirka 15 minuter på 200 grader.

Går att göra på många olika sätt men fisken ska i vilket fall som helst nå en innetemperatur på cirka 52 grader. 3. Servera omgående med getost, hasselnötter och bacon.


Så enkelt och gott

110 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page