top of page
  • Skribentens bildFrida

Gubbröra

Det finns hundra olika recept på gubbröra... men här kommer våran favorit Vi valde att servera kavringen i stekta tärningar och la det ovanpå i stället.

Perfekt att ha på midsommar, jul och påskbuffen.

Är man många är det kanske lättare att lägga gubbröran i en skål.


Detta behövs:


1 burk ansjovis 1 rödlök 2 hårdkokta ägg 1 dl crème fraiche 1 msk majonnäs 1/2 dl hackad dill 3 kokta kalla potatisar Kavring

1 msk kaviar Salt och peppar

Gör så här:

Hacka löken, äggen, dillen ,ansjovisarna och potatisarna

Blanda ihop crème fraiche, kaviar och lite av spadet till ansjovisen

Rör ner allt som är hackat

Salta och peppra

Stek kavringen i mycket smör!!

Gubbröran blir godare om den får stå en stund.




11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page