Frida
Fiskhamburgare på Havskatt
I samarbete med @fiskexporten och
en favorit hos oss är fiskhamburgare, speciellt på sommaren, det är så himla fräscht.
Så i dag fick det bli det. Vanligtvis maler vi fisken till en färs men denna gång stekte vi den hel. Så gott och det går mycket snabbare.
Du behöver:
Havskatt
Panko
Mjöl
Ägg
Salt och peppar
Valfria burgar tillbehör, vi hade briochebröd, picklad rödlök. Vi gjorde en cream fraiche dressing med vitlök
Gör såhär:
Doppa fisken i mjöl som du saltar och pepprar.
Fortsätt sedan med att doppa fisken i uppvispat ägg för att sedan lägga den i panko.
Stek den i ca 4 min på varje sida i smör och olja. Fisken ska bli gyllenbrun då börjar den bli klar.
När Havskatten är färdig lägg den i ett hamburgerbröd och servera den med dina tillbehör.
Fisken är så god för sig själv så det går bra att även äta tillsammans med en sallad!
