• Frida

Fiskhamburgare på Havskatt

I samarbete med @fiskexporten och

en favorit hos oss är fiskhamburgare, speciellt på sommaren, det är så himla fräscht.

Så i dag fick det bli det. Vanligtvis maler vi fisken till en färs men denna gång stekte vi den hel. Så gott och det går mycket snabbare.


Du behöver:

Havskatt

Panko

Mjöl

Ägg

Salt och peppar

Valfria burgar tillbehör, vi hade briochebröd, picklad rödlök. Vi gjorde en cream fraiche dressing med vitlök


Gör såhär:

Doppa fisken i mjöl som du saltar och pepprar.

Fortsätt sedan med att doppa fisken i uppvispat ägg för att sedan lägga den i panko.

Stek den i ca 4 min på varje sida i smör och olja. Fisken ska bli gyllenbrun då börjar den bli klar.

När Havskatten är färdig lägg den i ett hamburgerbröd och servera den med dina tillbehör.

Fisken är så god för sig själv så det går bra att även äta tillsammans med en sallad!







13 visningar

Prenumerera via mail

2019 Created by Wix.com