• Frida

Fiskbollar med asiatiska smaker

Vi har flera recept på fiskbollar här i receptboken men det är så gott och men variera dom i oändlighet...

Denna gång hade vi det som förrätt men passar oxå som tilltugg


Detta behöver:

- 600 g kummel - 1 äggvita - 2 msk finriven ingefära - 1 msk chili - 1 msk koriander - 2 finrivna vitlöksklyftor - Panko - 2 msk olja till stekning

Gör såhär: Skär fisken i mindre bitar

Lägg fisken i en matberedare tillsammans med äggvita, ingefära, chili, vitlöksklyftorna och salt efter behag.

mixa ihop ordentligt. Häll upp panko.

Rulla färsen till små bollar och rulla dom sedan i panko.

Stek bollarna i oljan.

Serveras i salladsblad med hemmagjord majonnäs, hackad rödlök och en egengjord chilisås



Prenumerera via mail

2019 Created by Wix.com