Frida
Bruschetta med tonfisk
I helgen blev det italienskt tema på middagarna, och självklart serverades favoriten bruschetta! (Fast med en liten egen touch)
”Bruschetta med tonfisk” och tomat! WOW säger vi bara,
Du behöver 2 st:
Valfritt bröd
Valfria tomater – vi körde klassiska röda
En bit tonfisk
1 vitlöksklyfta
Gröna kapris
Oliv olja
Basilika
Flingsalt
Peppar
Gör såhär:
Skär bitar av tomaten och tonfisken och lägg i en skål. Häll i kapris och rikligt med olivolja samt salt och peppar. Rör försiktigt runt så att alla ingredienser rörs samman.
Starta en grillpanna (funkar fint med stekpanna). Gnid in lite oliv olja på brödet, och massera in vitlök om så önskas.
Stek brödet i grillpannan på hög värme tills brödet har fått fin färg och blivit knaprigt.
Lägg på din tomat röra på brödet, toppa med lite extra salt och basilika.

Mums!!