• Frida

Apelsinbulgur med kyckling

Hela veckan har bestått av att agera flytthjälp till brossan och hans familj vilket har inneburit en helt del flyttpizza i veckan, men nu är vi tillbaka i köket och det fick därför bli lite ”matlåda pepp” - en härligt god apelsinbulgur med kyckling och limemajonäs!


Du behöver:

4 Kycklingbröstfiler

1 Gurka

4 Tomater

1 Apelsin

1 Rödlök

1 Lime

Majonäs

1 Vitlöksklyfta

Salt

Peppar


Gör såhär:

Marinera/krydda kycklingen med valfri smak, vi använde oss av @add.wise krydda - nordisk.

Koka bulguren. Skär alla grönsaker. Blanda valfri mängd majonäs med lime, salt och en pressad vitlöksklyfta.

Stek löken på medelhög värme tills den blir mjuk. Dela kycklingen på mitten och stek den på medelhög värme i cirka 4,5 minuter på varje sida.


Lägg upp allt på ett fat

Så jäkla enkelt och gott, färdig middag på cirka 30 minuter.



12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla